www.leartzogjani.com

Advertisements

Expo

Prej 15 deri me 25 Janar do te jete e hapur ekspozita ime e pare personale ne galerine Expoart.40. Per me shume info. ju lutem kontaktoni ne: leartz@hotmail.com

From the 15th till the 25th of January at the Gallery Expoart.40 will remain opened my first personal exhibition. For more info please contact me at: leartz@hotmail.com

3D Attack – The Cinema 4D Magazine

revista1

Keto dy punime u publikuan ne revisten amerikane 3D Attack – The Cinema 4D Magazine, ne numrin e shkurtit 2009.

These two artworks were published in the american magazine 3D Attack – The Cinema 4D Magazine, in the February 2009 issue.

Heronjte – Malda Susuri

Post production : Alban Zogjani & Leart Zogjani

Reklame Animacion / Animation advertisement

3d: Leart Zogjani

post work: Alban Zogjani

WIP2

iphone-erza1

WIP

iphone-erza

Ky eshte nje punim i ri, ende i paperfunduar, i cili do te prezantohet ne konkursin: “I love blogging”

This is a new WIP which will be presented in the “I love blogging” contest,

i love wordpressing / i love blogging

vector-air1

Ky punim eshte bere per nje gare online…

Tema eshte: I love blogging (Une e dua blogimin), kurse ky dizajn eshte bere per iPhone.

Te gjithe perdoruesit e Facebook kane mundesi te votojne ne kete link: http://www.infectious.com/voting/xogg/i-love-wordpressing–i-love-blogging/792


This is a project for an online contest…

The theme is: I love blogging, while the design is dedicated for iPhone skin.

All Facebook users can vote in this link: http://www.infectious.com/voting/xogg/i-love-wordpressing–i-love-blogging/792

Dekorim shtepiak / House decoration

dekorim / decoration

Kete fotografi e kam bere para ca kohesh ne shtepi.

Kam perdorur nje llampe te thjeshte dhe nje drite neoni per ndricimin.

I’ve taken this photograph a while ago at my house.

I’ve used a normal and a neon light for the scene lightning.

Dhuna ne shkolla / Violence in schools

Kjo eshte nje seri e fotografive qe portretizojne dhunen ne shkolla. Viktimat provojne ta fshehin dhimbjen e tyre, keshtu qe ata bejne cdo gje qe te mos e shfaqin jeten e tyre te ngrysur. Per te arritur ta bejne kete kamuflim sa me mire ata i vejne vetes nje maske falso kenaqesie e gezimi ne fytyrat e tyre.

Poashtu ne kete poste kam futur edhe pjese gjate fotografimit… keshtu qe jo te gjitha i takojne serise perfundimtare e cila se shpejti do te jete ne faqen e galerise.

This is a series of photos portraying the violence in schools. The victims try to hide their pain and hurt, so they do everything not to show their gloomy life.
To achieve those results they put a false mask of happiness in their faces.

In this post I have also added some photos that are not part of the series but they’re only “behind the scenes” photos. These photos wont be shown on the Gallery page later.

Pa titull / Untitled

Ky projekt paraqet zhvillimin e sotem te teknologjise, dhe lufterat mes popujve, por pavaresisht se sa zhvillohemi ne ato drejtime, megjithate ne jemi te lidhur shume ngushte me token, dhe pa te nuk mund te jetojme, keshtu qe mund te vije nje kohe kur duhet te heqim dore nga te gjitha per ta shpetuar token tone.

This project expresses the nowadays development of technology and also the wars between people, but no matter how advanced we go on that, we still have to stick to the nature, as we wont be able to live without it!

« Older entries